U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NIEUWS 


Uitnodiging schietwedstrijd op hemelvaartsdag is toegevoegd


De datums voor het rikken deze winter zijn toegevoegd

klik voor meer info


 Een verslag en de winnaars van de onderlinge wedstrijd 2023 is hier te vinden.

klik voor meer info


 


 


 

 

 

 

 

Ons gilde is een schuttersgilde, waarin als wapen de kruisboog wordt gehanteerd.

Er worden onderlinge wedstrijden georganiseerd waarbij het koningschieten en het jaarlijks kermisprinsesschieten heel belangrijk zijn. Jaarlijks worden er onderlinge schietwedstrijden gehouden. Ook aan wedstrijden met buurgilden (vriendenkring), met alle gilden uit de gemeente Bladel en met gilden uit Kring Kempenland (kringwedstrijden) worden deelgenomen.

De jaarlijkse Kringgildedag van Kring Kempenland is altijd een groot evenement, waaraan rond de vijftig gilden deelnemen. In 1983 en in 1993 zijn de Kringgildedagen door ons gilde georganiseerd en op zondag 30 mei 2010 is in Bladel het Jeugdtoernooi van Kring Kempenland van de Bond van Schuttersgilden gehouden.

Eens in de drie jaar wordt een Europees Treffen georganiseerd, waaraan wij tot nu toe bijna altijd hebben deelgenomen. Alle heersende koningen schieten dan om het Europees koningschap. In 2018 heeft het Europees Treffen plaatsgevonden in Leudal, Nederland.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?